Error message

Notice: Undefined index: 0 in aug_theme_flickr_photoset() (line 110 of /var/www/vhosts/adobeusergroup.nl/www/sites/all/themes/aug_theme/template.php).
USER EXPERIENCE

Verslag

26 november 2008
De negende meeting van de Adobe User Group Nederland vond 26 november plaats in Pakhuis de Zwijger, waar ruim 200 bezoekers op af kwamen. Voor de bijeenkomst werkten de InDesign User Group, de Flex User Group en de tijdens het evenement gelanceerde Acrobat User Group voor het eerst samen binnen een meeting. In twee zalen werden door de communities verschillende tracks gegeven binnen het thema User Experience, met diverse bureaus en sprekers.

De negende meeting van de Adobe User Group, een vereniging met ruim 1300 leden die zich richt op professionele designers en developers, had een brede line-up aan sprekers: CapGemini, info.nl, Smartminds, Doesum, Studea en Momkai. Bij binnenkomst werden de eerste bezoekers getrakteerd op beschuit met muisjes - voor de geboorte van de Acrobat User Group.

Uitreiking Uber Flash Award
Mervyn ter Dam van interactief reclamebureau Achtung reikte na afloop van de meeting in samenwerking met de Adobe User Group de halfjaarlijkse Achtung Uber Flash Awards uit aan drie winnaars uit 14 inzendingen. De prijzen worden toegekend aan onderscheidend werk in Flash, waarbij keyword creativiteit is. Grote winnaar van de Awards waren Mark Barcinski en Adrien Jeanjean voor hun website www.barcinski-jeanjean.com: zij wonnen een reis naar Berlijn, de Achtung-worst-award met kroon en natuurlijk eeuwige roem. De tweede prijs werd gewonnen door Skipintro (concept, artdirection en uitwerking) voor http://www.fortheloveofgod.nl/ (Flash door Mels le Noble en database door Roland Muller) en de derde prijs door Sander Wichers (ex-Qi) met zijn inzending http://demo.mammothserver.org/.

Foto's zijn te vinden op:
http://flickr.com/photos/newwws/sets/72157610253555738/show/
http://www.flickr.com/photos/adobeusergroup/