TOUCH ME

Uitnodiging

19 october 2011
Op 19 oktober moet je in Amsterdam zijn, als je alles wilt weten over interactiviteit op touch-gebied. Touch Screens kom je tegenwoordig op meer een meer plaatsen tegen. Natuurlijk zijn steeds meer mobiele telefoons voorzien van touch screens, maar ook worden touch screens in interactieve displays, en zelfs bushokjes verwerkt. Soms komt er zelfs niet eens een scherm meer aan te pas!

Wat zijn de nieuwste trends, waar moet je allemaal aan denken bij interfaces ontwikkelen voor touch screens, wat zijn inspiratie volle best cases en waar ligt de toekomst. Op dit moment wordt het programma voor deze Adobe User Group meeting samengesteld. Dus schrijf je alvast in, kom woensdag 19 oktober naar Pakhuis de Zwijger in Amsterdam en kom alles over Touch Screens te weten.

Lineup
De line-up voor de aankomende Adobe User Group meeting 19 oktober is bijna compleet. Remon Tijssen van Adobe XD zal zijn visie op user experience met touch met ons delen en Martin Tirion van Microsoft (tevens de event sponsor van deze meeting) zal laten zien waar Natural User Interfaces wel en waar niet op hun plaats zijn.

Ook komen sprekers van studio's, zoals Jack Zwanenburg van Edenspiekermann en Daniel van Gils van Kamerblauwlicht gamestudio, die inspiraties en creatieve mogelijkheden van interactiviteit met touch presenteren. 

Daarnaast komen verschillende innovatieve (multi-)touch cases aan bod. Zo zullen Jankees van Woezik & Dirk Schluter van FONK het iPawn platform presenteren. iPawn combineert op geheel nieuwe manier het intieme gevoel van een bordspel met fysieke pionnen en de gaming-experience van een tablet.