HARDWARE

Uitnodiging

16 june 2010

Op woensdag 16 juni komt de Adobe User Group keihard, en deze keer komen we keihard met hardware! Geen software, maar aandacht aan het tastbare zoals onder andere: interactieve installaties, industrial design & meta objects.

Als allereerste sprekers hebben we
Sander Lipmann van Addikt die komt vertellen over de large scale projecties van meer dan 15 meter die ze verzorgen voor grote events.
Pete Matthews van FrogDesign heeft meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van user experience design en experimental prototyping en is ondermeer bekend van het ‘concept-car’ vision project voor Philips.
Erikjan Vermeulen van Concrete komt ons alles vertellen over hun internationaal bekende interieurdesign en architectuur. Concrete is bekend van projecten zoals de Supperclub, Coffee Company en CitizenM hotels.
Ralph Das van sensus is een specialist en innovator op het gebied van multitouch. Met zijn bedrijf promoot hij het gebruik van 'physical computing' in onder andere onderwijs en gezondheidszorg.

Kortom mis deze meeting niet en schrijf je snel in. En volg ons op Twitter en Facebook om mee te discussiéren over deze meeting en voor sprekersuggesties.