CREATE NOW WORLD TOUR

Verslag

14 march 2013

Donderdag 14 maart organiseerde onze afdeling Print & Publishing in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam samen met Adobe de meeting Create Now World Tour. Deze middag stond met Rufus Deuchler, Ton Frederiks en Pieter van Helvoirt het hele spectrum binnen Creative Cloud op het programma. De volledige digitale workflow van en naar tablet, website of druk kwam aan bod voor een zaal met ongeveer 100 aandachtige toeschouwers.

Screenshot

Guy van der Kolk, hoofd Print & Publishing, heette het publiek van harte welkom, waarna Rufus het spits afbeet. In zijn presentatie ontkrachtte hij onder andere een hoop mythes rond Creative Cloud en kwam zijn voorliefde voor Muse duidelijk naar voren. Met deze toffe app heeft hij bijvoorbeeld ook de website over deze World Tour gemaakt: http://createnowwt.businesscatalyst.com.

Vervolgens was het de beurt aan Ton om het podium te betreden. Hij ging in op zijn DPS-app (https://itunes.apple.com/nl/app/ai-early-years/id579320387?mt=8) en liet zien hoe sommige dingen gemaakt waren. De zaal luisterde aandachtig, maar snakte ook naar meer!

Een goede vibe
Rufus DeuchlerNa de pauze was het eerst de beurt aan Pieter solo. Met zijn presentatie ging hij de diepte in met Dreamweaver, Business Catalyst en andere technische dingen. Voor de technici in het publiek een heerlijke presentatie.
Ten slotte betraden de drie experts gezamenlijk het podium voor een rits tips en trucs. Over het podium vlogen zichzelf tekenende paaskuikens à la Ton, nog meer Muse met Pieter en InDesign-trucs voor gevorderden met Rufus. Een inspirerende afsluiter van deze middag.

Met dank aan Adobe gingen nog twee aanwezigen met een jaarlidmaatschap voor Creative Cloud naar huis. En daarmee kwam een einde aan een middag met mooie opkomst en een goede vibe, hoewel nog meer dikke trucs best welkom waren geweest!

Reacties

helaas, helaas, kan er niet bijzijn. hoop dat de Create Now Design nog elders in gehouden wordt.
Jammer maar het kan echt niet ik keek er erg naar uit misschien een volgende keer.
Helaas moet afmelden - griep in het huis - maar misschien is iemand anders op de wachtlijst nu blij. Veel plezier morgen.
Sorry, moet helaas ook afzeggen. Privé omstandigheden houden mij aan huis gekluisterd. Veel plezier.
moet helaas cancellen ;)
Wat een leuke show was het weer! Ben er volgende keer weer bij.
Create Now World Tour
De volledige digitale workflow van en naar tablet, website of gedrukte uitvoer wordt doorspekt met vele tips
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

Programma