AUG PRESENTS FITC SNEAK PEEK 2013

Uitnodiging

17 february 2013

Herinner je je de succesvolle FITC Sneak Peek van vorig jaar nog? FITC en de Adobe User Group slaan op 17 februari weer de handen ineen om je een mooie avond te bezorgen! Er zijn drankjes, er is gezelligheid, muziek, maar er staan ook vier presentaties van FITC-sprekers op het programma!

Let op! Kaarten voor deze meeting zijn te winnen. Inschrijvingen via deze pagina gelden niet, kijk hieronder hoe je kans op een kaart maakt.

Dit gratis event voor leden van de Adobe User Group vindt plaats op zondag 17 februari van 19.00 tot 22.00 uur bij Bitterzoet in Amsterdam en is slechts toegankelijk voor 200 gelukkige winnaars van een ticket.

Crowd 2012Datum: Zondag 17 februari 2013

Deuren open: 19.00 uur

Presentaties: 20.00 uur - 21.30 uur

Drinks: 21.30 uur

Plaats: Bitterzoet, Spuistraat 2, 1012 TS Amsterdam (route)

Toegang: Zie hieronder.

De sprekers...
Wederom staan enkele grote namen van FITC Amsterdam bij ons op het podium om je alvast een voorproefje op FITC Amsterdam 2013 te geven. Vijf topsprekers van awardwinning bureaus als Fi (FWA People Choice Award 2012) geven een korte presentatie van 15 tot 20 minuten.

GMUNK, Anrick Bregman, Zachary Lieberman, Irene Pereya en Anton Repponnen

GMUNK, Anrick Bregman, Zachary Lieberman en Irene Pereyra en Anton Repponen zullen zondag 17 februari acte de presence geven. Een line-up om je vingers bij af te likken. Check de foto's van vorig jaar op onze site en weet je dat je hier bij wilt zijn. Dus win die kaart!

Toegang
Natuurlijk wil je hierbij aanwezig zijn. Er zijn echter slechts 200 plaatsen, dus zorg dat je zo'n ticket wint! Hoe? Dat is echt doodeenvoudig. Je hoeft maar twee dingen te doen.

Stap 1: volg @FITC op Twitter.

Stap 2: plaats een tweet met "Hey @AdobeUserGroup I want to go to the exclusive @FITC Amsterdam Sneak Peek! #FITCsneakpeek http://bit.ly/AUGxFITC".Om kaarten te winnen hoef je geen ticket te hebben voor FITC Amsterdam. Je moet wel lid zijn van Adobe User Group Nederland en @FITC op Twitter volgen.


Plaats je tweet uiterlijk 7 februari. Winnaars krijgen op 11 februari via DM bericht.

Speciale aanbieding voor leden Adobe User Group!

Bespaar €100 op een ticket voor FITC Amsterdam WORKS - Beleef het event en een van de vier inspirerende, unieke FITC Amsterdam-workshops met korting!

Heb jij wel oren naar een hands-on sessie met een van de sprekers van FITC Amsterdam? De workshopline-up van dit jaar is briljant, met vier presentaties van topprofessionals die je aan zullen zetten buiten de box te denken.

Dit zijn de namen:
Intro to Creative Coding met Theodore Watson
Javascript met Stacey Mulcahy
Create Like Crazy with Adobe Edge Animate met Simon Widjaja
The Unfolded Brain: Skyrocketing Creative Productivity met Denise Jacobs

Elke workshop duurt een dag (je kunt kiezen welke je bij wilt wonen) en vinden plaats van 10:00 tot 17:00 op 17 februari.

Als lid van Adobe User Group Nederland krijg je €100 korting op een WORKS-ticket met de kortingscode FITCWORKS.

AUG presents FITC Sneak Peek 2013
FITC en de Adobe User Group slaan de handen ineen voor een exclusieve sneak peek van FITC Amsterdam!
Bitterzoet
Spuistraat 2
1012 TS Amsterdam

Programma